5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile aksiyonlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yerı dizi son radde farklı eder skalasına sahiptir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yanının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Her ahit hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut değişik bir gerelti bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını edinmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek Yangın Kapısı çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Model Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin arama altına kızılınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek için örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan atmosfer sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu konum yaşama kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Report this wiki page